Antalyaspor’da Menajer Anlaşmaları

Bir süredir kulüp içerisindeki menajer faaliyetlerinin devam ettiği Antalyaspor’da yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor…

Antalyaspor’da Menajer Anlaşmaları
3 Haziran 2016 13:12

Bir süredir kulüp içerisindeki menajer faaliyetlerinin devam ettiği Antalyaspor’da yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Antalyaspor’un 30 Haziran’da gerçekleştirilecek kongresinde aday olmayacağını açıklayan Gültekin Gencer döneminde ismi sıkça anılan menajer Metin Korkmaz ismi bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Kulüp içerisinden aktarılan bilgilerde Gencer’in Antalyaspor’da forma giyen bonservis bedeli yüksek oyuncular için Metin Korkmaz’a yüksek komisyon payı ile yetki verdiği iddia edilirken, Antalyaspor’dan ayrılması istenen oyuncuların sözleşmelerinin fesih edilmesi durumunda da Metin Korkmaz’a komisyon verilecek anlaşmalar yapıldığı belirtildi.

Yapılan bu anlaşmalar ile Gencer yönetimi görevde olmasa bile menajerin kendisinden sonra da Antalyaspor’dan para kazanmasını sağlayacak duruma geldiği öğrenildi.

Menajerlik adı altında harcanan paraların Antalyaspor’un önde gelen isimlerini rahatsız ettiği iddialar arasında yer alırken, son yapılan kongrede de Gencer’in Metin Korkmaz’ı korumasının ipleri kopardığı kaydedildi.

Gültekin Gencer’e alternatif isim arayışına giren camiadan isimlerin, Ali Şafak Öztürk isminde birleştikleri ifade edildi. Gencer’in de bu durumu iki hafta önce bildiği ve Antalyaspor’da çeşitli gelir kaynakları temlik göstererek krediler çekip görevden ayrılmadan önce menajerlere ödemeler yaptığı iddialar arasında yer aldı.