Antalyaspor’da Bayramlaşma Yapıldı

Antalyaspor’da Bayramlaşma Yapıldı
26 Eylül 2015 17:45

Antalyaspor’da Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan tören ile bayramlaşma yapıldı. Törene Antalyaspor A ve A2 takım futbolcuları ve teknik heyetleri, Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalyaspor yöneticileri katıldı.

Bayramı kutlayarak konuşmasına başlayan Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer, kamp şartları ve maç takvimi nedeniyle kulüp olarak uzun zamandır bir araya gelemediklerini belirtti.  Bu bayramın birlikte olmalarını sağladığını kaydeden Gencer, camia olarak hep birlikte bayramı kutlamak istediklerini ifade etti. Geçen hafta Ç.Rizespor deplasmanında küçük bir kaza yaşamış olduklarını açıklayan Gültekin Gencer, bu kazanın uyarı niteliğinde olduğunu söyledi. Antalyaspor camiasının büyük başarılara layık olduğunu belirten Gencer, “bize vereceğiniz en büyük bayram hediyesi, yarınki M.Sivassspor maçının galibiyeti olacaktır” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay ve Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek de yaptıklarını konuşmalar ile Antalyaspor camiasının bayramını kutladılar.

En son bayram konuşması yapan isim ise kaptan Samuel Eto’o oldu. Şuanda takım olarak mutlu olduklarını söyleyen Eto’o,  hayatta bazı şeylerin her zaman iyi gitmeyebileceğini belirtti. İhtiyaçları olan şeyin kötü gittiklerinde bütün camianın kendileri ile birlikte olup destek olmaları gerektiğini ifade eden Eto’o, takım olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını açıkladı. Samuel Eto’o herkese iyi bayramlar dileyerek konuşmasını tamamladı.