Antalyaspor’a Şok Suçlama

Antalyaspor’a Şok Suçlama
20 Ocak 2015 18:15

Antalyaspor’un devre arası transferinde ismi geçen Umut Gündoğan, Adana Demirspor’a halen katılmamasının ardından Galatasaray ve Adana Demirspor’dan Antalyaspor’a suçlamalar da gelmeye başladı.

Yaklaşık 400 Bin TL ödeme yapılmasına rağmen, Adana Demirspor’un kampına katılmamasında Antalyaspor’un oyuncunun kafasını karıştırdığına dair söylentiler dolaşıyor.

Antalyaspor’un transferi bitirmek için eski Başbakan Mesut Yılmaz’ı devreye soktuğu söylenirken, kulislerde oyuncunun da Adana Demirspor forması giymemesinin altında Antalyaspor’a gelmek istemesinin yer aldığı konuşuluyor.

Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu, yaptığı açıklamada Antalyaspor’u eleştirerek, “Umut Gündoğan’da Ufak pürüzler var. Antalyaspor devreye girmeye çalıştı ama başaramadılar. Biz alınca şaşırdılar.” dedi.

Öte yandan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, transfer krizindedevreye girerek, Umut Gündoğan’ın ya sezon sonuna dek U21 takımında oynayacağını ya da Adana Demirspor forması giyeceğini belirtti.

Oyuncunun Antalyaspor’a gelmesi için Mesut Yılmaz’ın aracı olmasına karşın Galatasaray yönetiminin cevabı “Adana Demirspor’a söz verdik.” şeklinde oldu. Abdürrahim Albayrak ile Selahattin Aydoğdu’nun dostluğunun bu cevapta etkin olduğu tahmin ediliyor.