Antalyaspor’a Tatlı Takviyesi

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçından önce Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapılan antremanda taraftarlar kırmızı beyazlı ekibi yalnız bırakmadı …

Antalyaspor’a Tatlı Takviyesi
22 Şubat 2017 14:55

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçından önce Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapılan antremanda taraftarlar kırmızı beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.  07 Gençlik Grubu’nun lideri Gürhan Güneyli, Grup 1966 önderlerinden İsmail Bulut, Maraton’un sevilen amigosu “Amigo Miloş”, Maraton tribünün amigolarından olan Uğur Seferoğlu ve taraftarlar, tesislerdeki idmanlara gelerek antremanı izledi. Antreman bitiminde heyet ve futbolculara 2 tepsi baklava ikram ettiler. Samuel Eto’o baklavayı çok sevmemesine rağmen her iki tepsiden de birer dilim yedi. Kaleci Saso Fornezzi’ye “Baklava yersen gol yemezsin.” diye fazla baklava yemesi için  ısrar ettiler.

Kırmızı beyazlı ekibimiz antremanda taktik çalışması yaparak devam etti. Antremana sakatlıkları devam eden Yekta Kurtuluş, El Kabir ve izinli olarak ülkesine giden Ramon Motta katılmadı. Antreman bitiminde ise Samuel Eto’o, Drole ile Harun’a şut çalışması yaptırdı.