Antalyaspor’a Protokol Ziyareti

Antalya protokolü, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk, Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Antalyaspor’a Protokol Ziyareti
9 Temmuz 2019 21:11

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Tevfik Altınay ve Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Tuncer, göreve yeni seçilen Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bir süre yönetimle görüştükten sonra Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ni gezerek bilgi alan protokol, Antalyaspor’un her zamanda yanında olduklarının mesajını verip toplu fotoğraf çekiminin ardından tesislerden ayrıldı.