Antalyaspor’a Bir Şok Daha

Antalyaspor’a Bir Şok Daha
24 Kasım 2015 19:28

Uğur İnceman’ın açtığı davayı kazanması sonrasında gelen transfer engelinin yankıları devam ederken, sezon başında kadro dışı bırakılan Erman Kılıç’ın da alacakları için Antalyaspor’a karşı açtığı davayı kazandığı iddia edildi.

Ligde ilk hafta Medipol Başakşehir karşısında forma şansı bulan ve sonrasında Antalyaspor’un TFF’ye bildirdiği 28 kişilik kadroda yer almayan ve kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcuya ödenmesi gereken miktarın yaklaşık olarak 1 Milyon 20 Bin lira olduğu iddialar arasında yer aldı.

Kazandığı dava sonucunda Antalyaspor’a haciz yollayabilecek olan oyuncuya kulüp tarafından 10 gün içerisinde ödeme sözü verildiği için şu anda beklemede olduğu  öğrenildi.

Erman Kılıç’ın avukatı ise ellerinde bulunan hak sebebiyle Antalyaspor’un herhangi bir maçından önce soyunma odasına dahi haciz gönderebileceklerini söyledi.

Sezon başında kadro dışı kalan ve TFF’ye bildirilen 28 kişilik kadroda yer almayan Erman Kılıç’ın, alacaklarını tahsis etmeden de kulüpten ayrılmayacağı öğrenildi.