Antalyaspor Tuvale Aktarılıyor

Antalyaspor’un 50. yıl etkinlikleri kapsamında Antalyaspor’u anlatan fotoğraflar tuvale taşınıyor …

Antalyaspor Tuvale Aktarılıyor
14 Şubat 2017 16:43

Antalyaspor’un 50. yıl etkinlikleri kapsamında bazı ressamlar Antalyaspor’u anlatan fotoğrafları tuvallerine taşıyacak.

Ahmet Korkmaz, Selahattin Demir, Ertuğrul Hepgüzel, Narin Yılmaz, Feridun Karaçetin, İbrahim Ünay, Mehmet Emin Erşan, Mehmet Uslu ve Serap Çetin’den oluşan ressamlar grubu, Mart sonunda veya Nisan ayının ilk haftasında Antalyaspor’u konu aldıkları resim sergisi açarak, Antalyaspor’u anlatan fotoğrafları tuvallerine taşıyacak.

Ressamların çalışmasına öncülük eden Ahmet Korkmaz, yaptığı açıklamada “Çalışmamız, Antalyaspor tarihinde bir ilk olacak. Ben ve arkadaşlarım, Antalyaspor’un geçmişten bugüne fotoğraflarını temin ederek yağlı boya ve sulu boya çalışması yapıyoruz. Bu çalışmanın içinde olan arkadaşlarımızın hepsi de Antalyaspor taraftarı. İçerideki maçları kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Bizim bu girişimimiz bu takıma gönül vermiş diğer sanatçılara da örnek olabilir. Onlar da uğraştıkları sanat dalı ile Antalyaspor temalı çalışmalar yapabilirler” dedi.

Ressamlardan Selahattin Demir, ekipteki arkadaşlarından farklı olarak taraftarın Antalyaspor sevgisi, futbol heyecanının tribündeki renkliliği, şiddet ve taşkınlık gibi konuları da çalışacak.