Antalyaspor Transferi Hızlandırıyor

Antalyaspor’da transferlerin kamp dönemine yetiştirilmesi planlanıyor …

Antalyaspor Transferi Hızlandırıyor
26 Haziran 2017 17:38

Cuma günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanacak olan Antalyaspor’da transferlerin kamp dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Transfer döneminde Maicon, Aydın, Menez, Boffin’i transfer eden ve Salih ile Drole’un bonservislerini alan Antalyaspor’da Jose Sosa ismi yeniden gündeme gelirken, forvet için Mevlüt ile görüşüldüğü belirtildi. Sosa konusunda Antalyaspor’un ısrarcı olduğu, Ali Şafak Öztürk’ün transferi için görüşmeler yapacağı bildirildi.

Öte yandan Ali Şafak Öztürk ve teknik heyetin Bolu kampına dek transferleri tamamlamayı istedikleri için üzerinde durulan futbolcularla görüşmelerin hızlandırıldığı belirtildi.

Kırmızı beyazlılar, Motta’nın takımdan ayrılmasıyla defansın solunda Sakıb’ın tek kalması nedeniyle öncelikle sol bekte oynayacak futbolcu alacak. Stopere de takviye yapacak olan Antalyaspor, forvete de futbolcu almayı planlıyor.

Antalyaspor 30 Haziran 2017 Cuma günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde toplanacak. 1 Temmuz günü Memorial Antalya Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçecek olan oyuncular daha sonra 2 Temmuz Pazar günü Ankara’ya gidecek ve buradan otobüsle Bolu’ya gidip Bolu Gerede Doruk Kaya Otel’de kampa girecek. 16 Temmuz’a dek Bolu’da kamp yapacak Antalyaspor, ikinci dönem kamp hazırlıklarını ise 19-30 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Salzburg kentinde yapacak.