Antalyaspor Tesisleri’ne Ödül Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’a kazandırdığı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri ile ödüle hak kazandı …

Antalyaspor Tesisleri’ne Ödül Geldi
9 Ocak 2018 12:02

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin, TFF iş birliğiyle Antalya’da gerçekleştirdiği Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri ve FIFEX Futbol Endüstrisi Forum & İhtisas Fuarı’nda “Futbol Endüstrisi” ödül töreni düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’a kazandırdığı Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen Atilla Vehbi Konuk Spor ve Kamp Tesisleri ile “Yılın Futbol Kulübüne Destek Ödülü“nün sahibi oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ödülünü Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın elinden aldı.

Seminerde bir konuşma yapan Menderes Türel, tesisin Antalyaspor için önemine dikkat çekerken, “Büyükşehir Belediyesi olarak Antalyaspor’umuza çok önemli bir tesis kazandırdık. Uluslararası şöhrete, niteliğe sahip birçok arkadaşımız başta Samuel Eto’o olmak üzere daha önce oynadıkları kulüplerde bile böyle tesislerin olmadığını ifade ediyor. Bu da bize büyük bir mutluluk veriyor.” dedi.

Antalyaspor’un artık tesisleşmeyi bitirmiş, sabit gelir kaynaklarına kavuşmuş bir kulüp haline geldiğini ifade eden Başkan Menderes Türel, şunları söyledi:

Ödenebilir, yönetilebilir bir borç var. Şimdi onu bitirmek ve sıfırlamak en büyük gayem. Onu tamamladığımızda Antalyaspor için bir başka hayalimiz Antalyaspor Koleji ve Antalyaspor Üniversitesi. Bunun temellerini attık, alan tahsislerini aldık ve projelerini yapıyoruz. Bu projeler belki Türkiye’nin geleceğine önemli yıldızların Antalya’dan yetişmesine vesile olacak. Gayretlerimiz zamanla Türkiye’de spor dünyasına katkı sağlayacak.