Antalyaspor Tesisleri Temmuzda Açılacak

Antalyaspor’un yapımı devam eden yeni tesisi, kuruluş yıldönümünde açılıyor …

Antalyaspor Tesisleri Temmuzda Açılacak
19 Ocak 2016 12:48

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olarak gösterilen Antalyaspor Tesisleri’nin kaba inşaatının geçtiğimiz günlerde tamamlanmasından sonra futbol sahalarının da altyapısı tamamlandı.

İdari bölüm, konaklama ve sosyal tesislerin olduğu binalar ve Kapalı Spor Salonu kaba inşaatlarının tamamlandığı tesiste tesisat, alçı, sıva gibi ince işçiliklere geçildi.

Yaklaşlık yedi ay önce temeli atılan tesisin inşaatının yüzde 55’inin bitirildiği öğrenilirken, zemin dolgu işlemleri ise halen devam ediyor. Tesislerin Antalyaspor’Un kuruluş yıldönümü olan 07/07/2016 tarihinde bitirilmesi planlanıyor.

Antalyaspor Tesisleri’nin yaklaşık 25 Milyon TL’ye mal olması bekleniyor. 18.500 metrekaresi kapalı olmak üzere 134.000 metrekare alanı kapsayacak tesislerde dört futbol sahası, iki küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, sporcu odaları, 1000 kişilik kapalı tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu, tenis kortu, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoranlar ve eğlence merkezleri olacak.