Antalyaspor Taraftarlarından Sağduyu Açıklaması

Grup 1966 ve 07 Gençlik’ten sağduyu açıklaması…

Antalyaspor Taraftarlarından Sağduyu Açıklaması
8 Mart 2016 11:43

Kasımpaşa maçında takımlarını desteklemek için İstanbul’a giden Antalyaspor taraftarları arasında gerginlik yaşandığı öğrenilmişti. Yaşanan gerilim sebebiyle maç öncesinde istenmeyen olaylar yaşandığı aktarılmıştı. Yaşananların ardından açıklama yapan Grup 1966 ve 07 Gençlik, sağduyu açıklamalarıyla Antalyaspor taraftarlarının yüreklerine su serpti.

Grrup 1966, “Grup 1966 ve 07 Gençlik’teki tüm taraftar kardeşlerimiz ve dostlarımız bu saatten sonra hiç kimse atarlı giderli yazılar yazmasın hepimiz aynı yolun yolcusuysak bizlere yakışmayan haraketlerden kaçınmalıyız davamız Antalyaspor kavgamız Antalyaspor sevdamız Antalyaspor olacak kazanan kardeşlik kazanan tribün kazanan ANTALYASPOR olacak saygılarımla.” açıklamasını yaparak sağduyu konusundaki adımını attı.

07 Gençlik de, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da münferit olarak yaşanan olaylara hepimiz üzüldük. Yaşanan bu olaylar diyalog eksikliğinden olmuştur. Grup1966’da bizler gibi armasının peşindedir ve onlarla düşman olmamız söz konusu bile olamaz. Antalyaspor büyük bir camia büyük bir ailedir, her ailenin içerisinde bu tür tatsızlıklar olabilir, önemli olan herkesin hatasını anlayıp ileride bu tür olaylara yer vermemesidir. Bundan sonra bu ve buna benzer olayların yaşanmaması için daha dikkatli olacağımızı ve grup üyelerimize daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunacağımızı tüm Antalya Kamuoyunun bilmesini isteriz…Yaşanan olaylarda yaralanan kardeşlerimede geçmiş olsun dileklerimizle.” sözleriyle sağduyu açıklamasını yapmış oldu.