Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Semih Esen’e Ziyaret

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk ve yönetimi, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e konuk oldu.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Semih Esen’e Ziyaret
11 Temmuz 2019 16:08

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Berkay Bahar ve Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk, yeni dönemde altyapıya önem vereceklerini belirterek, “11 dalda Antalyaspor’un 4 bin sporcusu var. Biz bunları geliştirmek istiyoruz. Antalyaspor’a kalıcı, gelir sağlayıcı projeler geliştireceğiz. Gelecekte Antalyaspor’un maddi sorunu olmadan görev yaptığı branşlarda en üst sıralara taşımak istiyoruz.Antalyaspor, Antalya’nın vazgeçilmez bir markasıdır” diye konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise “Başkanımız ve yönetimiyle Antalyaspor’un ekonomik anlamda yüksek bir standartta tutulması, başarılı bir takımın sürekli hale getirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Batı toplumlarında olduğu gibi ülkemizde spor kendi kendine finanse eden bir kurum değil, burada el birliği ile yapılması gerekiyor. Özellikle Anadolu takımlarında tüm şehrin takımlarına sahip çıkması gerekiyor. En küçük yaştaki seyircisinden belediye başkanlarına kadar Antalyaspor’a destek olmalıyız. Fikret Başkanımızla bu güzel amaçlar doğrultusunda neler yapabileceklerimizi konuştuk. Kısa zaman içerisinde yönetimimizle güzel projeler hayata geçireceğiz. Daha güçlü bir Antalyaspor için hep beraber çalışacağız” dedi.

Ziyaret anısına Dernek Başkanı Fikret Öztürk, Başkan Semih Esen’e üzerinde Semih Esen yazılı Antalyaspor forması ve atkı hediye etti.