Antalyaspor İsmi Artık Güney Afrika’da

Antalyaspor İsmi Artık Güney Afrika’da

Antalyaspor İsmi Artık Güney Afrika’da
27 Ekim 2022 17:01

Antalyaspor’un Güney Afrika’da da Antalyaspor isim ve logosu mücadele edecek bir takımı oldu.

Güney Afrika’nın Cape Town şehrindeki Clarewood JPM FC Kulübü’nün başkanı Justin Paulsen, başkanın eşi Chanae Paulsen, teknik danışmanı Bevan Dicks ve genel menajer Bevan Franch, Antalya’ya gelerek Antalyaspor’u ziyaret ettiler.

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Başkan Danışmanı Ferda Ramanlı ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama Departmanı Koordinatörü Erdem Erdal ile bir araya gelen Clarewood JPM FC kurmayları, Atilla Vehbi Konuk ve Hasan Subaşı Tesisleri ile Corendon Airlines Park Stadı’nı gezdiler. Aziz Çetin, konuklarına Antalyaspor’un tarihçesi, profesyonel futbol dışındaki sportif branşları ve faaliyetlerin yanı sıra tesisler hakkında bilgiler verdi.

Güney Afrika temsilcisinin yetkilileri, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile de tanıştı. Aziz Çetin ve Justin Paulsen, imzaladıkları protokol ile iki kulübün işbirliğini başlatmış oldular. İmzalanan protokoldeki anlaşmaya uyarınca Clarewood JPM FC, ismini Cape Town Antalyaspor olarak değiştirdi. Clarewood JPM FC Kulübü, logosunda da yeni ismine uygun olarak değişikliğe gitti.
Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, imza töreni sonrası konuklara isimlerinin yazılı olduğu Antalyaspor formalarını hediye etti.