Erdinç: “Antalyaspor Her Zaman Avrupayı Hedefleyen Bir Takım Olmalı”

Antalyaspor’un deneyimli golcüsü Mevlüt Erdinç, takımın performansı ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdinç: “Antalyaspor Her Zaman Avrupayı Hedefleyen Bir Takım Olmalı”
26 Nisan 2019 15:31

Antalyaspor’un deneyimli golcüsü Mevlüt Erdinç, takımın performansı ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

AA muhabirine konuşan Mevlüt Erdinç, Antalyaspor’un Antalya şehrinin imkanlarıyla birlikte çok büyük bir potansiyeli bulunduğunu ve bu potansiyeli ile her zaman Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım olması gerektiğini ifade etti.

Antalya’yı çok sevdiğini ve şehri gezdikçe çok güzel bir kent olduğunun farkına vardığını belirten Erdinç, taraftarların kendilerini her zaman desteklediklerini ve deplasmanda da kendilerini yalnız bırakmadıklarına değindi. Bu sezon inişler ve çıkışlar olmasına rağmen taraftarın onlara her zaman destek verdiğini vurgulayan golcü oyuncu, bu desteğin sezon sonuna kadar devam etmesini istediklerini belirtti.

Bülent Korkmaz ile çok güzel bir uyum yakaladıklarını ve bu uyumun her zaman başarıyı getireceğini aktaran Mevlüt Erdinç, Bülent Korkmaz’ın uzun yıllar Antalyaspor’da kalacağını düşündüğünü söyledi.

Forvetteki arkadaşı Souleymane Doukara’nın çok iyi bir oyuncu olduğunu ve ligde Doukara’nın 10 kendisinin de 7 golü olduğunu kaydeden Erdinç, son haftalarda kendini çok formda hissettiğini ve bu performansını sürdürmek istediğini dile getirdi.

Gelecek yıl hangi takımda oynayacağının sezon sonunda belli olacağını açıklayan Mevlüt Erdinç, geleceğinin şuan için belirsiz olduğunu söyledi.

Antalyaspor’un ligdeki durumunu değerlendiren Erdinç, önlerindeki 5 maçtan istedikleri puanları almaları ve Galatasaray’ın da Türkiye Kupası’nı kazanması durumunda Avrupa kupalarına katılabileceklerini hatırlattı.

Milli takıma davet alırsa çok mutlu olacağını belirten Mevlüt Erdinç, gelecek karşılaşmanın Fransa ile olduğunu ve rakibi yakından tanıdığı için bu maçta forma giyerse kendisi için çok güzel olacağını ifade etti.