Antalyaspor Galibiyet Özlemine Son Vermek İstiyor

Antalyaspor deplasmanda galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.

Antalyaspor Galibiyet Özlemine Son Vermek İstiyor
18 Nisan 2023 16:22

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın 17.00’de deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu maçta galip gelerek deplasmanda galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.

İstanbulspor mücadelesinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla noktalayan kırmızı beyazlılar, ligde oynadığı son 8 deplasman maçından 5 yenilgi ve 3 beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda bugüne dek sadece 2 kez galip gelen Antalyaspor, oynadığı 13 deplasman maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Takımımız ligdeki son deplasman galibiyetini ligin 12. haftasında DG Sivasspor karşısında 2-0’lık skorla almıştı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynayan mücadeleyi Antalyaspor, Fernando ve Veysel’in golleriyle 2-1 kazanmıştı.

İstanbulspor mücadelesi öncesinde Antalyaspor’da Kudriashov ve Mehmedi dışında sakatlığı bulunan isim bulunmazken Ghacha ve Güray sarı kart sınırında yer alıyor. Bu iki oyuncu sarı kart görmeleri durumunda Demir Grup Sivasspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

İstanbulspor ile FTA Antalyaspor arasında çarşamba günü 17.00’de oynanacak mücadelede Yiğit Arslan düdük çalacak. Mücadele beIN Sports 2 kanalından yayınlanacak. Maçın deplasman tribün biletleri 34 TL.