Antalyaspor Derneği’nden Açıklama Geldi

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, yaptığı basın açıklaması ile 2013 yılından itibaren gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı…

Antalyaspor Derneği’nden Açıklama Geldi
5 Mart 2016 11:16

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, yaptığı basın açıklaması ile 2013 yılından itibaren gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz 2013 Haziran ayından itibaren yönetim kurulu toplantılarında her konuyu detayları ile ele alarak kararları ortak aldığımızı belirtiriz.

Asli görevimiz olan Amatör Spor Branşları dışında, göreve başladığımız süreçte en önemli hedefimiz olan tesisleşme ile ilgili Döşemealtı Yeşilbayır’ daki tahsis sorununu çözüme kavuşturduk.

Ayrıca kulübümüzde daha katılımcı, şeffaf ve demokratik bir kurumsal yapıyı sağlayacak şekilde hazırladığımız Yeni Tüzüğümüz 2014 Aralık Olağanüstü Genel Kurulunda oy birliğiyle kabul edildi ve aynı Genel Kurul’da 01 Ocak 2016 yılına kadar yetki aldığımız üye sicil çalışmalarını da tamamladık.

2016 yılı itibariyle Antalyaspor Kulübü Derneği’nin sicil çalışmalarının tamamlanması neticesi ve yeni tüzüğünün işlemeye başlamasıyla Yönetim Kurulumuz ile birlikte Divan İcra Kurulu ve Kulüp Derneği’nin diğer organlarınca büyük hissedar A.Ş ve Kulüp Derneğimizle ilgili veriler daha etkin bir şekilde Genel Kurul Üyelerimize ve camiamıza sunulmasının yolu açılmıştır.

Antalyaspor Spor Faaliyetleri A.Ş’nin tüzel kişiliğinin çalışmaları, aldıkları sorumluluk ve riskler Anonim Şirketin Yönetim Kurulu’na aittir. Bu sorumluluk ve risklerin desteğe ihtiyaç olduğunun da bilincindeyiz. Kurumsal dernek yapımızın Antalyaspor A.Ş Yönetimlerine vereceği destek şahıslarla ilgili değil ancak Antalyaspor’un bütününün menfaatleri doğrultusunda olmaktadır ve olacaktır. Bu bilinçle sorumluluklarımız yerine getirilmektedir.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

Nafiz TANIR                 İsmail BİLAL                     Aşkın ÇOMAKOĞLU

Başkan                           Başkan Yrd.                        Sekreter

Ziya ERBAŞ                   E.Murat SÜĞLÜN            Şefik ÖZ

Sayman                          Üye                                       Üye

Tahsin AKSOY             Can SARAÇOĞLU              Levent BARUT

Üye                                  Üye                                       Üye

Mehmet BAŞARAN     Kadri CENGAVER

Üye                                  Üye”