Şahin: “Antalyaspor Çok Daha İyi Yerlerde Olacak”

Nuri Şahin, KONYSİAD’ın düzenlediği toplantıda konuştu.

Şahin: “Antalyaspor Çok Daha İyi Yerlerde Olacak”
30 Mart 2022 15:29

Antalyaspor’un hangi maça çıkarsa çıksın o karşılaşmaya ortak olmak için çıktığını söyleyen Şahin, “5 yıllık bir sözleşmeye imza attığımızda kendimi garantiye almak için değil, bu 5 yılı doldurmak istediğim için attım. 5 yıl sonra burada buluşursak, Antalyaspor inşallah çok daha iyi yerlerde olacaktır. Antalya şehri, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da isminden söz ettirecektir” dedi.

Sözleşmesi boyunca Antalyaspor’da kalmak istediğini kaydeden Nuri Şahin, “Siz beni göndermediğiniz sürece burada kalmak istiyorum. Ama yine büyük konuşmak istemiyorum. Futbol inanılmaz hızlı gelişen ve değişen bir oyun. Başkan, basın, taraftar beni göndermediği sürece burada olmaktan gayet memnunum” ifadelerini kullandı.

Kendisine gösterilen saygı, sevgi ve değerin ailecek farkında olduklarını vurgulayan Şahin, “Gönül ister size ve şehre Süper Kupa’yı armağan etmeyi ama nasip olmadı. Ama o gün soyunma odasında hem ağlayarak hem üzülerek oyuncularıma söylediğim söz var “Eğer bir gün bir daha final oynarsak, işte o zaman o kupayı ben size kazanacağım’ demiştim. Büyük konuşmayı sevmem ama çalışarak inşallah Antalyaspor’a bir şeyler kazandırmak istiyorum” diye konuştu.

Ligdeki son sekiz maçta namağlup olmaları ile ilgili soruyu cevaplayan Nuri Şahin, “5 tane transfer yaptık. Kafamdaki oyun planına kesinlikle transferlerin etkisi var. Sağ olsun başkanımız ve yönetimimiz ne istediysek yaptılar devre arasında. Kariyerimde ne zaman başarılı olduysam her zaman o hoca benimle bir futbolcu olarak insan olarak konuştu. Ben de buna özen gösterdim. Kulüpte çalışanlara, restoranda çalışanlara, malzemecilerimize ve oyuncularımıza her zaman insani davranmaya çalışıyorum. Çünkü onlara ulaşma yolunun bu olduğundan eminim ve başarının gelmesi için beraber bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Teknik direktörlük kariyerinde hiçbir maçı kenardan kazanmadıklarını belirten Nuri Şahin, “30 maçlık hocalık kariyerim var. Kenardan 1 maçı bile ben kazanmadım. Bu bir ekip çalışması. Bu ekibin içerisindeki en önemli işi yapan, o sahanın içerisindeki oyuncular. Benim onlarla beraber çalıştığımın farkındalar. Ben onları kullanmıyorum. Bir hocanın futbolcusunu kullanması çok saçma bir şey ve ben her zaman, ‘patron benim, ben ne dersem yapacaksınız’ felsefesinden rahatsızlık duymuşumdur” diye konuştu.

ETİKETLER: ,