Antalyaspor Bandosu Destek Bekliyor

Antalyaspor Bandosu Destek Bekliyor
25 Kasım 2015 21:47
Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği tarafından 4 yıl önce tribünlerdeki şiddeti önlemek için kurulan “Antalyaspor Bandosu” üyeleri Antalyaspor’u tribünden desteklemek için maddi destek talep etti.
Asma davul çalan bando şefi, 2 trompet, 2 saksafon ve 2 trombon çalan 7 kişiden oluşan bandolarının maddi destek bulamadıkları için maçlara gidemediklerini söyledi.
Derneğin kültür ve sanat koordinatörü Koray Karaca:  “Geçmişte okullarda eğitim konserlerine başlamıştık, artırdıkları paralarla yeni şarkılar besteleyip maçlardan önce ve devre arasında tribünleri coşturacak şarkılar yazdık. Bu besteler gerek kulübümüzün resmi internet sitesinde, gerekse stadyumumuzda hala çalınır ve söylenir. Ancak bir seferlik maç bileti şöyle dursun, bir teşekkür dahi alamadığımız gibi üstüne bandomuza maddi ve manevi destek veren dostum da yönetim kurulunda yer almadı. Maddi destek bulamadığımız için maçlara gidemiyoruz.” diye konuştu.
Kendilerine destek verilmesi halinde tekrar Antalyaspor’a tribünden destek verip, aynı zamanda da bandoda ki müzisyen sayısını artırmak istediğini belirtti. Karaca aynı zamanda Süper Lig’de mücadele veren tüm takımların kuracakları bandolar ile “Tribün Bandoları Yarışması” düzenlemeyi istediğini söyledi.