Antalya Stadyumu’nda Zemin Çalışması

Antalya Stadyumu’nun Güney Kale tarafındaki bozulan çim zemininde yenileme çalışmaları başlatıldı…

Antalya Stadyumu’nda Zemin Çalışması
6 Eylül 2018 19:52

Antalya Stadyumu’nun Güney Kale tarafındaki bozulan çim zemininde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Zemine döşenen çimler Ali Şafak Öztürk’ün geçen yıl verdiği talimatla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde oluşturulan çim fidanlığından temin edilirken, Çaykur Rizespor maçından sonra Öztürk’ün talimatı ile bozuk olan Güney Kale tarafında bulunan zemindeki çimler söküldü ve alt zemin temizlendi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nin doğu tarafındaki çim fidanlığında ekili olan çimler de kalıp halinde kesilerek Antalya Stadyumu’na götürüldü.

Oğuz Baysal’ın koordinatörlüğündeki çalışma ekibi tarafından Güney Kale önündeki alana kalıp çimler yerleştirilmeye başlanırken, çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.

Çimleri söktüklerinde alt zemindeki kil katmanın da bozuk olduğunu gördüklerini ve temizlediklerini belirten çalışmayı yürüten ekibin sorumlusu Oğuz Baysal, geçen yıl Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nin doğu bölümünde oluşturdukları çim fidanlığı sayesinde işçilik ile nakliye dışında bir masraflarının olmadığını ve yenilenen zeminin Sivasspor maçına hazır olacağını söyledi.