Ali Şafak Öztürk’ten Transfer ve Hedef Açıklaması

Başkan Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından transfer konusuna ve kırmızı-beyazlıların hedefine değindi.

Ali Şafak Öztürk’ten Transfer ve Hedef Açıklaması
20 Ağustos 2019 16:26

Başkan Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taraftarların transfer isteğine değindi ve Antalyaspor’un yeni sezondaki hedeflerine dair açıklama yaptı.

Ali Şafak Öztürk, kendisinin başkan olduğu iki sezonda da Avrupa’yı kıl payı kaçırdıklarına dikkat çekerek, “Takımımızı kendi şirketlerini batırıp Antalyaspor’u batırma noktasına gelen ve oyuncu transferlerinden komisyon alan soytarıların elinden kurtarıp, bağırsakları temizledik.” diye konuştu.

Ülke olarak takıntıların başında “hedef koyma”nın geldiğini de vurgulayan Başkan Öztürk, hedeflerinin bütün maçları kazanabilmek ve en iyisini yapmak olduğunu söyledi ve “Yolun sonu şampiyonluk mu olur, Avrupa mı olur, göreceğiz. Ama hedef konusunu takıntı haline getirmek yerine, bu güzel yarıştan keyif alalım.” dedi. 

Transfer konusuna da açıklık getiren Ali Şafak Öztürk, “İlk başta eldeki kadroya güvenin. Planlarımız doğru işliyor. En doğru şartların oluşması için dikkatli davranıyoruz ve ona göre oyuncu takviyesi yapacağız. Ahkam kesmek, kötülemek çok kolay… İyi günde ve kötü günde bu takımın yanında olun arkadaşlar!” ifadelerini kullandı.

https://www.instagram.com/p/B1YoaOBpZYd/