Ali Şafak Öztürk’ten Casillas Açıklaması

Başkan Ali Şafak Öztürk, Casillas transferine dair beIN SPORTS’a açıklamada bulundu …

Ali Şafak Öztürk’ten Casillas Açıklaması
23 Haziran 2017 17:57

Son dönemde yapılan transferle dikkat çeken Antalyaspor’da Başkan Ali Şafak Öztürk, Casillas transferine dair beIN SPORTS’a açıklamada bulundu.

Iker Casillas ile görüştüklerini fakat bu transferin gerçekleşmediğini belirten Öztürk, İspanyol kalecinin çok yüksek maaş istediğini dile getirdi.

Casillas ile Eto’o kanalıyla iletişim kurduklarını aktaran Ali Şafak Öztürk, istenilen rakamlar çok yüksek olduğunu fakat Casillas’a gerçekten çok para verilebileceğini belirtti.

Casillas’ın yaşına da değinen Öztürk, yaş konusunun çok büyük sıkıntı olacağını sanmadığını, yaş arttıkça kalecilerin büyük tecrübe sahibi olabileceğine inandığını söyledi.

Ali Şafak Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

Oyuncularla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum ama Casillas ile Eto’o kanalıyla iletişim kurduk. İstenilen rakamlar çok yüksekti. Kalecide yaş konusunun çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum, büyük tecrübe sahibi olabiliyorlar ama burada gördüğümüz bütçemiz ve bütçenin dışına çıkmamak lazım. Çıkıyorsak da bunu hesaplayarak çıkmamız lazım. İlerleyen dönemde bir 10 numara almayı planlıyoruz.