Ali Şafak Öztürk İstediği Oyuncuları Açıkladı

Ali Şafak Öztürk, SkySports’a verdiği röportajda transfer etmek istediği oyuncular ve Casillas hakkında açıklamalarda bulundu …

Ali Şafak Öztürk İstediği Oyuncuları Açıkladı
16 Haziran 2017 01:37

İtalya’ya giden ve burada transfer görüşmelerini sürdüren Ali Şafak Öztürk, SkySports’a verdiği röportajda transfer etmek istediği oyuncular ve Casillas hakkında açıklamalarda bulundu.

Pazarlıklar yapmak ve yeni fikirler üretmek için George Gardi ile birlikte Milan’a giderek Inter ve Milan kulüpleriyle görüşmeler yaptıklarını ve bu kulüplerle çok iyi ilişkilerinin olduğunun altını çizen Ali Şafak Öztürk, Sosa, Kucka ve Paletta’nın transfer etmeyi düşündükleri isimler olduğunu açıkladı.

Milan’ın harika oyuncuları olduğunu sözlerine ekleyen Ali Şafak Öztürk, isim vermese de her iki taraf için de yararlı olacak fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirtti.

Iker Casillas ile ilgilerinin olduğunu dile getiren Öztürk, oyuncunun kendilerinin hayali olduğunu ve Antalyaspor’un bütçesi çerçevesinde transfer etmeyi deneyeceklerini söyledi.

Samuel Eto’o ve Jeremy Menez hakkında da açıklamalarda bulunan Öztürk, sözlerini “Menez ve Eto’nun takımımızda olması fantastik. İkisi de lider oyuncular. Eto’oyu birkaç yıl öncesine kadar Play-Station’da alırdım şimdi bizim için oynuyor. Şampiyon olmak istiyoruz.” diyerek noktaladı.