Dolar 38,9344
Euro 44,2717
Altın 4.202,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 33°C
Açık
Antalya
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Ali Şafak Öztürk Dönemi Sona Erdi

Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Başkanlığından ayrıldığını açıkladı …

Ali Şafak Öztürk Dönemi Sona Erdi
11 Aralık 2017 15:38

Antalyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeyen ve son oynanan Gençlerbirliği mücadelesine de gelmeyen Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Başkanlığından ayrıldığını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Ali Şafak Öztürk, “Ben, sen yok. Biz varız. Biz Antalyasporuz. Ben  hep aranızda olacağım” derken, çalışma süresi boyunca birçok başarıya atıp, ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu başarı dolu süreci yönetmekten mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Ali Şafak Öztürk, bu yolda kendisiyle birlikte yürüyen Yönetim Kurulundaki arkadaşlarına da teşekkür etti.

Başlangıçtan bu yana Antalyaspor’un hedefleri olan bir kulüp haline gelmesi, kentin tanıtımına katkı veren bir marka olması gerekliliğine inandığını vurgulayan Ali Şafak Öztürk, bunu vizyon olarak da ortaya koyduğunu, ayrıca kulübün büyük çoğunluğu kendinden önce oluşmuş borçları da yapılandırarak ödenebilir hale gelmesini sağladığını söyledi.

Yaşanan koşullar sebebiyle 15 Kasım tarihinde çok sevdiği Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılma kararı aldığını ve seçim gündemli olağanüstü genel kurul kararını açıkladığını belirten Ali Şafak Öztürk, bu karar sonrasında gelişen bazı olaylar neticesinde kamuoyunda bu karardan vazgeçtiği algısı uyandırdığını aktardı. 15 Kasım itibariyle kararının kesin olduğunu dile getiren Öztürk, 15 Kasım’dan bugüne dek yaşananlar ve bu süreçte sessizliğini korumasının Antalyaspor’un menfaatleri için olduğunu söyledi.

Ali Şafak Öztürk açıklamasını “Antalyaspor’a olan sevgim hiç azalmayacaktır. Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Ben hep aranızda olacağım.  Ben, sen yok. Biz varız ve Biz Antalyasporuz.” diyerek sonlandırdı.

Ali Şafak Öztürk, 30 Haziran 2016 tarihinde Antalyaspor Başkanı olarak seçilmişti.

FOTOĞRAF & HABER: İHA