Dolar 36,2225
Euro 38,0047
Altın 3.352,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 16°C
Hafif Yağmurlu
Antalya
16°C
Hafif Yağmurlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 12°C
Per 9°C

Öztürk: “5-6 Futbolcuyla Yolları Ayırmayı Düşünüyoruz”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kulüpteki son gelişmeler ve devre arasındaki transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Öztürk: “5-6 Futbolcuyla Yolları Ayırmayı Düşünüyoruz”
5 Ocak 2019 13:54

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kulüpteki son gelişmeler ve devre arasındaki transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

DHA’ya açıklamalarda bulunan Ali Şafak Öztürk, mevcut kadronun takımı ligde belirli bir yere getirdiğini ve bu kadronun kesinlikle emeklerinin karşılığını almalarını gerektiğini söyledi.

Amaçlarının kadroyu daha da daraltıp verim alabildikleri oyuncuları ellerinde tutup sezonu en iyi yerde kapatmak olduğunu belirten Öztürk, finansal anlamda transfer yapabilme durumlarının zor gözüktüğünü ve önceliklerinin kısa sürede mali dengeyi sağlamak olduğunu vurguladı.

Az sayıda forma şansı bulan oyuncularla yol ayrımına gitme düşüncelerinin bulunduğunu aktaran Ali Şafak Öztürk, kulübe katkısı daha az olan oyuncuların iyi niyetli de olsalar da 5-6 futbolcuyla yollarını ayırmayı düşündüklerini ifade etti.

Sezon başında taraftarın Antalyaspor hakkında ‘ligde kalması yeterli’ görüşü bulunurken iyi gidişattan dolayı beklentilerin de yükseldiğini hatırlatan Antalyaspor Başkanı, şu anda hem Türk futbolu hem de kulübün mali yapısından dolayı hedeflerini daha dengeli belirlediklerini belirtti.

Antalyaspor’un uzun vadeli hedefleri hakkındaki düşüncelerini açıklayan Ali Şafak Öztürk, “Bizim kendi içimizde, özümüze dönmemiz, iskeleti koruyup, takımı kendi içerisinde güçlendirmemiz ve devamlığı sağlamamız önceliğimiz. Sezon sonunu şurada bitirelim burada bitirelim davasından çok elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Takımdaki çok sayıda futbolcu için iyi transfer teklifleri olduğunu doğrulayan Öztürk, kadrodaki oyuncuları korumayı amaçladıklarını ve takımın iskeletini oluşturan futbolcular ile ilgili çok iyi teklif geldiğinde transfer tekliflerini değerlendirebileceklerini söyledi.