Tamer Tuna: “Lige İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”

Teknik Direktör Tamer Tuna, Göztepe karşısında alınan galibiyetten memnun olduğunu söyledi.

Tamer Tuna: “Lige İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”
16 Ocak 2020 22:17

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında Antalyaspor’un bulunduğu yeri hak etmediğini belirterek iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Daha önce Göztepe’yi çalıştırdığı için Antalyaspor kariyerine Göztepe ile başlamasının kendisi için bir avantaj olduğunu söyleyen Tamer Tuna, Göztepe ile iki maç daha oynayacaklarını hatırlatarak, “Antalyaspor, küme düşme hattında olmamalı. İnançlıyız. Bu inancı güçlendirecek kazanımlar olsa da en önemlisi oyuncuların bu değere sahip olduklarını hissettirebilmektir.” dedi.

Şu an tek hedeflerinin pazar günü oynanacak lig maçında iyi bir başlangıç yapmak olduğunu da sözlerine ekleyen Tuna, “Tanıdığımız bir takımla oynayacak olmamız avantaj. Pazar lige iyi bir başlangıç yaparsak, bunun çarşamba günkü kupa maçına da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Turu geçtiğimizde hedefimizin daha da büyüyeceğini biliyoruz. Umarım Antalyaspor’u sezon sonunda Süper Lig’de devam eden ve düşme hattının yukarısında bir takım olarak görürüz.” ifadelerini kullandı.