Yüzme Takımımız İstanbul’da Kürsüden İnmedi

Geçen hafta Ulusal Gelişim Projesi’ne damga vuran Antalyaspor yüzme takımı, bu hafta da madalyayla dönmeyi başardı.

Yüzme Takımımız İstanbul’da Kürsüden İnmedi
16 Aralık 2019 12:44

Antalyaspor yüzme Takımı, 13-15 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Küçük Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda üç kız, üç erkek sporcu olmak üzere 6 sporcu ile mücadele verdi. 

Antalyaspor adına yarışan isimlerden Poyraz Şan Aşkın, 1500 metre serbest kategorisinde Türkiye şampiyonu ve 400 metre karışık kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Ecenur Ceylan 200 metre kelebek kategorisinde Türkiye ikincisi, 100 metre kelebek kategorisinde Türkiye dördüncüsü, 400 metre karışık kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. 

Diğer sporculardan Ege Mert Öztürk 200 metre serbest kategorisinde Türkiye beşincisi, 100 metre serbestte Türkiye altıncısı, Deniz Efe 800 metre serbestte Türkiye yedincisi, 400 metre serbestte Türkiye sekizincisi olarak kürsü gördüler ve madalya almaya hak kazandılar.

Öte yandan yarışmanın ardından açıklamada bulunan Başantrenör Turgay Demircioğlu, beş yıllık emeklerinin karşılıklarını almaya başladıklarını söylerken, “Antalyaspor Yüzme Şubesi Spor Okulları Yüzme Kursları ile bu spora 5-7 yaş arası başlayan minikler içinden seçilen, sırasıyla hazırlık takımı ve A takım seviyesine yükselen sporcularımız özverilerinin sonucunu kürsüye çıkarak alıyor. Bütün camiamız ile bu mutluluğu paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.