Şefik Öz, Antalyaspor’un Hedeflerini Açıkladı

Asbaşkan Şefik Öz, Antalyaspor’un yeni sezondaki transfer politikasına ve ligdeki hedefine açıklık getirdi.

Şefik Öz, Antalyaspor’un Hedeflerini Açıkladı
2 Temmuz 2018 18:56

Futboldan Sorumlu Asbaşkan Şefik Öz, Antalyaspor’un yeni sezondaki transfer politikasına ve ligdeki hedefine açıklık getirdi.

Mevcut takımın yarın kamp için Erzurum’a gideceğini belirten Şefik Öz, oyunculardan bir kısmının kendilerini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun programına göre ayarladığı için kampa 2-3 gün gecikmeli katılacağını belirtti.

Kırmızı-beyazlıların transfer hedeflerine dair de açıklama yapan Şefik Öz; bugün toplanacak olan transfer komitesinde transfer bütçesi ve ödemeleri konuşacaklarını söylerken, sol bek için arayışların sürdüğünü, sol ön kanat mevkii için görüşülen isimler olduğunu ve anlaşmak üzere oldukları bir oyuncunun şu an Dünya Kupası’nda forma giydiğini aktardı

Asbaşkan Öz, sözlerini “Yeni sezonda hedefimiz ligde kalmak. Çünkü tasarruf edilmesi gereken bir döneme giriyoruz. Transferi maddi imkanlarımız el verdiği zamanda yapmayı daha doğru buluyoruz. Dövizin durumu da etkiliyor. Bakıldığında çok sönükbir transfer piyasası görünüyor. Mümkün olduğu kadar ekonomik davranacağız.” diyerek noktaladı.