Korkmaz: “Her Şey İyiye Gidiyor”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, haftalık basın toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Korkmaz: “Her Şey İyiye Gidiyor”
28 Mart 2019 12:52

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, haftalık basın toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Sözlerine milli maçlar ve yerel seçim nedeniyle verilen arada takımın son durumunu özetleyerek başlayan Bülent Korkmaz, “Hem milli maç arası hem de yerel seçim arasında üç haftalık boşluk oldu. Bu arada iyi çalışarak, hazırlık maçı oynayarak en azından süre alamayan oyuncuların maç performanslarını artırmak istiyoruz. Bu, hem bizim hem de oyuncular açısından faydalı oluyor. Şu anda her şey iyi gidiyor.” dedi.

Doğukan ve Fredy’nin milli takım kamplarından sorunsuz döndüğünü, Celustka’nın da yarın döneceğini aktaran Korkmaz, “Celustka’nın milli maçta bir sakatlığı oldu. Son maçını yarım bırakmak zorunda kaldı. Son durumuna yarın geldiğinde bakacağız.” dedi.

Basın toplantısında milli takımın Arnavutluk ve Moldova karşısında elde ettiği galibiyetlere de değinen Bülent Korkmaz, “Genç ve iyi bir jenerasyon var. Bu jenerasyonun Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına gideceğini düşünüyorum. Genç, dinamik ve öğrenmeye açık bir kadro oluştu. Şenol Güneş bu kadroyu tecrübeli oyuncularla desteklediği zaman çok daha iyi bir milli takım olacağını düşünüyorum. Ama Lucescu’nun da hakkını vermek gerekir. Bu takımı öyle veya böyle bir araya getiren kendisi ve ekibiydi. Şenol hocamızın da bu jenerasyonu ve oluşturulan kadroyu başarıyla devam ettireceğine inanıyor, milli takımımızın doğru yolda olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.