Antalyaspor’a Kayseri’de Deplasman Yasağı

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. haftasında oynanacak Kayserispor ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da alınan deplasman yasağı kararı şok etkisi yarattı…

Antalyaspor’a Kayseri’de Deplasman Yasağı
9 Ağustos 2018 18:40

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. haftasında oynanacak Kayserispor ile karşılaşacak olan Antalyaspor’da alınan deplasman yasağı kararı şok etkisi yarattı.

Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonucunda Antalyaspor taraftarının karşılaşmaya alınmaması kararı alınırken, bu karara gerekçe olarak her iki takım arasında daha önce oynanan müsabakalar öncesinde, esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylar gösterildi.

Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı tarafından konu hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

“13.08.2018 Pazartesi günü saat 21.45 ‘da ilimiz Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Kayserispor – Antalyaspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında misafir takım seyircisinin her iki takım arasında daha önce oynanan müsabakalar öncesinde, esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylar nedeni ile misafir takım taraftarlarının güvenlik amacıyla tribünlere alınmamasına,kararın bir suretinin Antalyaspor Kulübüne ve Taraftarlarına tebliğ edilmesi için Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilmesine karar verilmiştir.”

Alınan bu kararın ardından Kayserispor Kulübü de yaptığı açıklama ile misafir tribününün açılmayacağını duyurdu.