Yanal: “Hedefimiz Antalyaspor’u Avrupa’ya Götürmek”

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal için imza töreni düzenledi. 

Yanal: “Hedefimiz Antalyaspor’u Avrupa’ya Götürmek”
20 Kasım 2020 15:17

Fraport TAV Antalyaspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal için imza töreni düzenledi. Tecrübeli teknik adam ile 3,5 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un geleceğini planladığını söyleyen Ersun Yanal, süreci doğru yönetmeye ve skorlarla barışık yürümeye ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Kariyerinde önem verdiği en önemli şeylerden birinin takımların genç oyuncuları kazanması olduğunu vurgulayan Yanal, “Başkanımız ile konuştuğumuzda ilk heyecan, bu yatırımı yapması oldu. Altyapıda çok değerli bulduğum arkadaşlarım var. Hepsi önemli isimler. Böyle bir yapılanmanın içinde daha da ileri gitmek önemli. Hedef, Antalyaspor’u Avrupa’ya götürmek” diye konuştu.

Sürdürülebilir bir başarı için çalışacaklarını kaydeden Ersun Yanal, Antalyaspor’un her yıl zirvenin takımı olması, Avrupa’yı zorlaması ve örnek bir başarıya sahip olmasının hedeflendiğini ifade etti.

Törende konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Sabır her şeyden önemlisi. Ersun hoca geldi, ‘Hemen şuraya oynayacağız, buraya oynayacağız’ diye bir hedefimiz yok. Önemli olan doğru yapıyı oturtmak” dedi.

Ersun Yanal’ın uygulamalarını oturtması için 1,5 yıllık bir süreç düşündüklerini söyleyen Öztürk, “Biz her zaman başarı istiyoruz, bu başarıyı istemiyoruz demek değil. Biz Antalyaspor’u en iyi yerlere getirmek istiyoruz ama her değişim bir süreci tekrar yenileme anlamına geliyor. Hocamızla da konuştuğumuzda, bu kulübü her sene Avrupa’ya gidebilecek bir kulüp haline getirmek istediğimizi söyledik” ifadelerini kullandı.