Doğukan ve Ersin İmzayı Attı

Antalyaspor, Doğukan Nelik’i transfer etti.

Doğukan ve Ersin İmzayı Attı
25 Haziran 2021 13:49

Fraport TAV Antalyaspor, iki genç oyuncuyu daha renklerine bağladı. Ersin Zehir ve Doğukan Nelik, kendilerini 5 yıl boyunca FTA Antalyaspor’a bağlayan imzayı attı. Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor A.Ş. yönetim kurulu üyeleri Rasim Feyzan Doğu ve Ferit Sezer katıldı.

İmza töreninde konuşan yönetici Ferit Sezer, kulübün genç oyunculara yaptığı yatırımın örneklerinden ikisine daha imza attırmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Sezer, “Doğukan ve Ersin gibi gençlerin bizi tercih etmesi önemli. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Kariyerleri belirli seviyeye gelmiş bu oyuncuların çok daha yüksek seviyelere çıkmaları için biz de onlara kapımızı açtık” dedi. Yönetici Rasim Feyzan Doğu da bu transferlerde emeği geçen transfer komitesine teşekkür etmek gerektiğini vurgularken, “Türkiye’nin en güzel şehrinde genç oyuncuların başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

1998 doğumlu orta saha oyuncusu Ersin Zehir duygularını dile getirirken, “Antalyaspor genç oyunculara şans verdiği için buraya gelmeyi tercih ettim. Umarım burada oynama şansı bulur ve takıma yardımcı olabilirim” diye konuştu. Akhisarspor’dan transfer edilen 2000 doğumlu stoper Doğukan Nelik ise “Burada olduğum için gurur duyuyorum. Böyle büyük bir kulüpte oynamak önemli ama kalıcı olmak daha önemli. Bu formayı giydiğim için taraftarımızı onurlandırmak istiyorum ve bunun için çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Akhisarspor ile 24 maça çıkan Doğukan Nelik, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. 2170 dakika sahada kalan genç oyuncu, 7 sarı kart gördü.

Geçen sezon VfB Lübeck forması giyen Ersin Zehir ise çıktığı 30 maçta 6 gol ve 4 asist ile 10 gole katkı koydu. 23 yaşındaki oyuncu, sezonu 10 sarı kartla tamamladı.

Doğukan Nelik

Yaş: 20

Oynadığı Takımlar: Akhisarspor, Akhisarspor U21, Akhisarspor U19

Oynadığı Maç: 42

Aldığı Süre: 3570 dakika

Gol: 2

Asist: 1

Sarı Kart: 7

Kırmızı Kart: – 

Milli Takım Kariyeri: 

Ersin Zehir

Yaş: 23

Oynadığı Takımlar: VfB Lübeck, St. Pauli, St. Pauli II, St. Pauli U19, St. Pauli U17, VfB Lübeck U17

Oynadığı Maç: 160

Aldığı Süre: 11063 dakika

Gol: 22

Asist: 21

Sarı Kart: 38

Kırmızı Kart: 2

Milli Takım Kariyeri: