Serdar Özkan: “Avrupa İçin Final Maçına Çıkacağız”

Antalyaspor’un tecrübeli futbolcusu Serdar Özkan, bu hafta sahalarında ağırlayacakları kritik Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu..

Serdar Özkan: “Avrupa İçin Final Maçına Çıkacağız”
18 Nisan 2017 10:20

Antalyaspor’un tecrübeli futbolcusu Serdar Özkan, bu hafta sahalarında ağırlayacakları kritik Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Şu anda iyi bir hava yakaladıklarını belirten Özkan, “Son maçta deplasmanda 2 puan kaybetsek de Trabzonspor’un Beşiktaş maçını kaybetmesiyle fark açılmadı. Bu hafta UEFA Avrupa Ligi için final maçına çıkacağız. Trabzonspor maçını kazanıp, avantaj yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Sezona kötü başladık fakat daha sonra çok güzel bir grafik yakaladıklarını hatırlatan Serdar Özkan, “Antalyaspor’un UEFA Kupasına gitmesini yönetim, hocamız, futbolcu arkadaşlarımız ve  herkes istiyor. Sezon başı kötü başladık. Rıza Çalımbay hocamız geldi, bize güven ve motive verdi.  Şu anda güzel bir hava yakaladık ve buralara geldik” dedi.

Kariyerinde pişmanlıklar olduğunu söyleyen Özkan, “Hem de çok büyük pişmanlıklarım var. Beşiktaş’ta yeterince şans buldum. Galatasaray’da o şansı buldum ama bazı şeyler oldu. Onları futbol hayatım bittikten sonra anlatacağım. Şimdi anlatmam doğru değil. Bir gün her şeyi anlatacağım. Çok çok farklı bir kariyerim olabilirdi. Hatalarım oldu ama karşımızdaki insanlarında hataları oldu. Sadece biz de değildi hata. O yüzden çokta arkamı dönüp bakmak istemiyorum. Önüme bakmak istiyorum” ifadelerini kullandı.