Öztürk’ten Yönetime Sahip Çıkma Çağrısı

Öztürk’ten Yönetime Sahip Çıkma Çağrısı
26 Şubat 2021 23:12

Eski Başkan Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Antalyaspor’un başarısı için daha fazla birlik olunması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendi dönemlerinde elde ettiği başarılara rağmen bunların sorgulandığını, bırakma kararı aldıkları zaman zamanlamadan ziyade nasıl bırakıldığı konusunun atlandığına vurgu yapan Öztürk, yeni yönetime tam destek ve düzeyli eleştiri çağrısında bulundu. 

Ali Şafak Öztürk’ün açıklaması şu şekilde:

Antalyaspor’umuz da artık yeni bir dönem başlıyor. Yeni göreve gelen yönetimin desteğe ihtiyacı olacaktır. Antalyaspor’umuzun başarısı için daha fazla birlik olmamız gerekecektir.

Bizim zamanımızda bu birlikteliği maalesef özellikle bir kesim kendi kişisel menfaatlerini kulübümüzün üstünde tuttuğu için gerçekleştiremedik.

Antalyaspor tarihinin en başarılı Başkanı ve Yönetimi olarak tüm başarı rekorlarını kırmamıza rağmen başarımız sorgulandı. Her sezon Avrupa hakkını kıl payı kaçıran takımımıza ‘Düşmemeye oynuyordu’ dediler.

‘Hatalı transferler’ le tarihinin en büyük başarıları nasıl yakalandı hesaplayamadılar. Kapatacağımız borç miktarının yapılan transferlerden çok daha büyük olduğunu anlamak istemediler.

Geçen sezon yenilmezlik rekorunu kıran kadromuza, 6-0 Hatay yenilgisinden sonra edilmeyen hakaret kalmadı. Şimdi aynı kurduğumuz kadro ayrı bir yenilmezlik rekoruna ve Kupa finaline gidiyor!

Bırakma kararı aldığımızda zamanlamamıza takıp, asıl önemli olan nasıl bıraktığımız kısmını atladılar. Şu ana kadar devam eden bir başarı varsa, bunun en büyük nedeni bizim borçları ödeyerek, Antalyaspor’a sırtımızı dönmeden, dünyada benzeri olmayan bırakma şeklimizdir. Böyle bırakmamızın tek nedeni ise iyi niyetimizdir!

İşte yukarıdakileri sıralarken gelmek istediğim nokta bu: İyi niyet!

Arkadaşlar şu anda çok karakterli oyunculardan oluşan kaliteli bir kadromuz var! Getirdiğimiz Ersun hoca ve ekibi Türkiye’nin en iyilerinden! Türkiye’nin en yetenekli gençlerini Antalyaspor’a topladık! Bir kaç oyuncu satışıyla kolayca kapanacak bir borç miktarımız var! Çok güzel bir miras var! Lütfen değer bilelim ve destek olalım!

İyi niyetli olduğunu içten düşündüğüm, içinde değerli bireylerin olduğu bu yönetime sahip çıkalım! Hatalar yapıldığında eleştirileri düzeyli tutalım!

İnşallah bu sezon hali hazırda gelmiş olan başarıların güzel sonlanacağını ümit ediyor ve gelecek sezonlarda bizim yaşattığımız başarılardan daha fazlasını yeni gelen Antalyaspor yönetimine gönülden diliyorum! Bu güzel miras iyi yönetilirse Antalyaspor kazanır!

Ben ise artık bir Antalyaspor taraftarı olarak aranızdayım! Ve çok daha rahat bir şekilde destek vermeye devam edeceğim!

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CLxGesSJiKx/