Olmuyorsa Zorlamamak Lazım

Yıllardır merak ettiğim konulardan biridir; takım her gol yediğinde taraftarın bir parçası kopuyor gibi acı hisseder. Peki maçta beşinci golü yiyen oyuncu cidden ne hissediyor…

Olmuyorsa Zorlamamak Lazım
13 Mart 2019 08:58

Ne 5-0’lık maç hakkında yazmak istiyor insan ne de maç sonu açıklamaları hakkında… Yıllardır merak ettiğim konulardan biridir; takım her gol yediğinde taraftarın bir parçası kopuyor gibi acı hisseder. Peki maçta beşinci golü yiyen oyuncu cidden ne hissediyor?

Son 10 maçında sadece 1 galibiyet alabilen bir takımdan bahsediyoruz. Bu 10 maçta toplam 22 gol yiyen bir takımdan bahsediyoruz. Kredisini yiyip tüketmiş, ivmesini aşağı yönden saptıramamış, tehlikeli bir gidişata sahip takımdan bahsediyoruz.

İşler hiç de iyi gitmezken hocamız rakibin kalecisini tebrik etmekle ve onlara rakip olamayacağımızı anlatmakla meşgul. E bunun üzerine oyuncusu da durur mu? O da rakibin şampiyonluğuna olan inancını haykırıyor.

Yalnız dikkat! Üzerinizdeki forma ya da eşofmanlarınızın sol göğüs kısmında Galatasaray U21 takımı arması falan yer almıyor. Anlı şanlı, gönüllerimizin efendisi kırmızı beyazlı Yivli armamız yer alıyor.

Gönlünde –profesyonelliğin içinde olsa da olmasa da– başka sevgiler olan teknik adamı olsun oyuncusu olsun en kısa zamanda Antalyaspor’un büyüklüğünü anlayarak hareket etmelerini diliyoruz. Bu takımda değişim vaktinin geldiğinin kendi ağızlarından çıkan demeçlerle ve istatistikler ile ortada olduğunun altını çiziyoruz.