Moral Bozmaya Gerek Yok

Her ne kadar kaybetsek de moral bozmaya hiç gerek yok, takımın oynadığı oyun kümede kalmak için yeterli…

Moral Bozmaya Gerek Yok
7 Mart 2018 08:26

Sivaspor maçında iyi oynadık ama şansızlıktan mı yoksa beceriksizlikten mi bilinmez, farklı bir mağlubiyet aldık. Aslında bir puan bizim için yeterli olurdu. Takım beraberlik için oynasaydı kolayca bunu kazanabilirdi ama iç sahadaki aşırı özgüven maçın farklı kaybedilmesine yol açtı.

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmamız halinde büyük bir avantaj yakalayacaktık ama ne yazık ki olmadı. Her ne kadar kaybetsek de moral bozmaya hiç gerek yok, takımın oynadığı oyun kümede kalmak için yeterli. Hem rakiplerimiz Konya ve Osmanlı son defa puan kaybetmeyecek. Oynadıkları oyun bizimkinin yanından geçemez. Antalyaspor giderek daha iyi oynarken, Konya ve Osmanlı her hafta daha da kötüye gidiyor.

Haa… Oyunu iyi oynamak kümede kalmak için yeterli mi derseniz, elbette ki değil. Yılmaz Vural döneminde düştüğümüz sezonu kimse unutmaz herhalde. Bizim için en büyük tecrübe budur. Sadece oyunumuzla değil aynı zamanda psikolojik olarak da rakibimizden üstün olmalıyız.

Biz içeride Konya ve Bursa ile oynayacağız. Deplasmanda ise Karabükspor maçımız var. Bu maçlardan mutlaka galibiyetle ayrılmalıyız. Ligde kalma bandının da 37’ye yakın olacağını düşünürsek, bu 3 maçı kazanıp, 2 veya 3 de beraberlik çıkardık mı kimseye bakmamıza gerek kalmaz. Her türlü bu sezonu geçiririz.

Hafta sonunda Antalyaspor taraftarının en sevdiği deplasmanlardan biri olan İzmir’e gideceğiz. En son 2007’de galiba Karşıyaka deplasmanına gitmiştim Alsancak’a. İzmir deplasmanlarının keyfi bir başkadır. O zaman Mesut Çaytemel’in son dakikada attığı golle 1-0 kazanmıştık, bağırmaktan boğazımız patlamıştı.

Ama bu deplasman için bir sorun var. Malum Göztepe’nin sahası küçük ve deplasman kontenjanı sınırlı, Antalyaspor için satışa çıkarılacak biletlerin tamamının gruplar için ayrılacağı bilgisi var. Bu münferitlerin veya İzmir ve çevresinde oturan Antalyasporluların maça giremeyeceği anlamına gelir. En azından 50-60 biletin satışa çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Tribün liderlerimiz de bana hak verecektir.

Göztepe maçından en azından 1 puanla dönmemiz gerekiyor. Takıma inancımız tam.