Maraton Üst Grubundan Taraftarlara Duyuru

Maraton Üst grubu gruplarının kuruluşuna dair bir açıklama yayımladı.

Maraton Üst Grubundan Taraftarlara Duyuru
5 Şubat 2020 20:45

Geçtiğimiz günlerde Serdar Atan öncülüğünde İttifak Holding Konyaspor maçında Maraton Tribünü üst katında yeni bir oluşum olarak yer alan Maraton Üst grubu, bir basın açıklaması yayımladı.

Grup üyeleri, yaptıkları açıklamada yeni kurulan taraftar gruplarının Antalyaspor’un başarısı için hizmet edeceklerini dile getirirken, “Antalyaspor’a hizmet, birinci görevimizdir.” ifadelerini kullandı.

Maraton Üst grubundan yapılan açıklama şu şekilde:

Sevgili Antalyaspor Yönetimi, Antalyaspor tribün camiası ve siz değerli basın mensupları;

İkinci yarıda oynanacak olan ilk iç saha maçı ve Ziraat Türkiye Kupası ile ‘Maraton Üst’ çatısı altında yeni bir taraftar grubu kurduğumuzu ve bunun sadece Antalyaspor’un başarısı için hizmet edeceğimizi bildirmek isteriz.

Antalyaspor’u ve Maraton Üst grubumuzu önümüzdeki maçlarda en yukarıya taşımak için kollarımız sıvadık. Antalyaspor’a hizmet edinmeyi amaç edinmiş sorumluluk sahibi bireylerden oluşacak bir taraftar grubu kurduk. Amacımız sadece Antalyaspor’un başarısıdır. Antalyaspor’a hizmet birinci görevimizdir.

Temelini çok sağlam attığımız grubumuzla büyük ve zorlu bir yola çıkmış bulunmaktayız. Bu zorlu ve engebeli yolda siz değerli Antalyaspor sevdalısı taraftarlarımızı da aramızda görmekten onur ve şeref duyarız. Birlikte daha güzel günlere yürüyeceğimizin teminatını gözümüz kapalı sizlere verebiliriz.

01.02.2020 tarihinde grubumuz için ilk adımı attığımızı ve bundan sonraki süreçte Maraton Üst tribününde yer alacağımızı Antalyaspor için mücadele edeceğimizi tüm kamuoyuna sevgi ve saygılarımızla arz ederiz.

MARATON ÜST TARAFTAR GRUBU

ETİKETLER: