Kemer’in Kadınları Platformundan Antalyaspor’a Destek

Kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor’a Kemerli kadınlardan destek geldi.

Kemer’in Kadınları Platformundan Antalyaspor’a Destek
2 Mayıs 2021 15:59

Fraport TAV Antalyaspor’un 18 Mayısta Beşiktaş ile oynayacağı kupa finalinin öncesinde kırmızı-beyazlılara bir destek de “Kemer’in Kadınları” platformundan geldi. 

Kupa finalinde Beşiktaş ile oynanacak mücadele için 18 kadın, baş harfleriyle “Antalyaspor kazanır” yazısını oluşturan 18 kelimelik bir video hazırladı.  46 saniyelik videoda “Aldık bayrakları, nefesleri tuttuk, azminle, liderliğinle, yüreğinle, alkışlarımız seninle, parılda, ofsayt, röveşata derken, kazanıp alacağın zaferlerinde, Antalya nedenin, ışığın rekorun olsun” diyen kadınlar, Antalyaspor’a kupa finalinde başarılar diledi. 

Videoyla ilgili DHA’ya açıklamada bulunan Kemer’in Kadınları platformunun kurucusu İpek Şevik, “Sosyal medya üzerinden kurulmuş olan bir platform olarak yaptığımız projelerle kadınlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Şimdi ise yaşadığımız ilin futbol takımı için bir şeyler yapmaya karar verdik. Sonuçta hepimiz Antalya’da yaşıyoruz ve burada geçimimizi sağlıyoruz ve elbette şehrimizin takımına destek vereceğiz. Antalyaspor’un kazanacağına inancımız sonsuz.” dedi.