2 Sezon = ?

2 Sezon = ?
17 Mart 2015 11:01

Bu hafta küçük bir matematik problemi ile Antalyaspor’u özetlemek istedim. İki sezondur bu kulüpte yer almış başkanı, teknik direktörü, futbolcusu ile işte Antalyaspor:

Gültekin Gencer.

*

Samet Aybaba, Osman Akyol, Fuat Çapa, Engin Korukır, Hami Mandıralı, Yusuf Şimşek.

*

Abdurrahman Kuyucu, Adem Alkaşi, Ahmet Aras, Ahmet Özden, Anton Julian Ferdinand, Arif Şahin, Aytürk Tekden, Bahadır Ay, Bahadır Öztürk, Baran Yardımcı, Bedirhan Yılmaz, Berk İsmail Ünsal, Burak Mamati, Can Arat, Çağrı Yarkın, Deniz Barış, Emrah Başsan, Emre Akbaba, Emre Torun, Ergün Teber, Erman Kılıç, Erten Erenler, Eyong Takang Enoh, Faik Doğukan Duyum, Fehmi Emre Güngör, Fikret Sevilgen, Furkan Yılmaz, Gökçek Vederson, Gökhan Karadeniz, Hakan Arıkan, Halil ayar, Hayrettin Cengiz, Hüseyin Atalay, Hüsnü Yılmaz, Ignacio Insa Bohigues, Ismail Aissati, İbrahim Dağaşan, İlkay Durmuş, Joseph Boum, Kamil Yüksel, Koray Arslan, Köksal Yedek, Lamine Diarra, Lokman Gör, Mehmet Seyfettin Sedef, Melih Gökçek(Tita), Milan Baros, Murat Duruer, Musa Nizam, Mustafa Altun, Nevzat Bartu Verişoğlu, Nikola Zizic, Oğuz Mataracı, Onur Tuncer, Osman Çelik, Ozan Evrim Özenç, Ömer Faruk Dönmez, Ömer Hasan Şişmanoğlu, Ömer Kandemir, Petr Janda, Polat Keser, Promise Isaac, Ramazan Çevik, Remzi Giray Kaçar, Sakıb Aytaç, Sammy Ndjock, Saruhan Kanat, Saso Fornezzi, Seddar Karaman, Semih Şentürk, Semih Kazım Tokmak, Serkan Balcı, Sezer Badur, Şahin Aygüneş, Yavuz Özsevim, Uğur İnceman, Utku Ulu, Yunus Gündoğdu, Yusuf Çelik, Zeki Yıldırım.

*

2 sezon = 1 başkan + 6 teknik direktör + 80 futbolcu.

*

Bu gidişat ile de görünüyor ki daha nice teknik direktörler ve futbolcular Antalyaspor’dan gelip geçecektir. Ta ki o “1 başkan” yerini devredene kadar… O gittikten sonra da kulübü devralacak kişiye şimdiden kolay gelsin demek isterim. Türlü yönlerden giderek çıkmaza giden bir kulübü toparlamak kolay olmayacaktır. Özellikle bu ligde kalıp Süper Lig gelirlerinden mahrum kalırsak.

*

Konuyu çok fazla deşmeden en baştaki sorumuzun cevabına dönersek;

2 sezon = 1 başkan + 6 teknik direktör + 80 futbolcu.

Gidişatımız hayrolsun.