Hep Baştan Yenik

Asıl kalıcı çözüm güzel transferler yapmak. Hayallerimizi her sene bir sonraki seneye ertelememek ve elimizden gelenin en iyisini mevcut şartlarda yapmak gerek.

Hep Baştan Yenik
29 Ocak 2019 08:29

Göztepe’yle oynadığımız oyun aslında en yakın zamanda transfer yapılması gerektiğinin sinyallerini verdi. 3-0’la zaten iddiamız olmayan kupadan elendik. Kendi kendime soruyorum. Neden her alanda hırslanıp en iyisi olmaya çalışmıyoruz da en düşükte kalmak için uğraşıyoruz? Kupayı almayalım, iddiamız yok. Süper Ligde de küme düşmeyelim, şampiyonluğa gerek yok. Eh ilk onda kalsak yeter bize. Peki sonra? Neden bu kadar iddiasız ve baştan yeniğiz?

Gelelim Konya maçına… Konya deyince bir kere takımı bırakın taraftar olarak bile hırslanıp daha iyi olmaya odaklanıyoruz. Konya çünkü bu. Konya yani… Maçı almamız gerek çünkü Konya, adı üstünde. Adamları evlerinde yenelim ki daha beter olsunlar ama hırs yok. Eksiklerimiz çok. Sonra bir de galibiyetlerini kutluyor teknik direktörümüz, hak ettiler diyor falan. Aynı ligde oynadığımız, benzer koşullarda olduğumuz adamları yenemeyip tebrik ediyoruz. Daha iyi olmaya uğraşacağımıza… Ümit edip Allah’a emanet oynuyoruz.

Bize ara vermek hiçbir zaman yaramadı zaten de şansımız da bozulmasa bari diyorum. Asıl kalıcı çözüm güzel transferler yapmak. Hayallerimizi her sene bir sonraki seneye ertelememek ve elimizden gelenin en iyisini mevcut şartlarda yapmak gerek. Bu Antalyaspor’a gönül vermiş herkes başta olmak üzere; yönetim, teknik direktör ve oyuncuların asli görevi olmalı.

Önümüzdeki zorlu maçlarda daha dikkatli davranıp şans faktörünü de bir kenara bırakmalıyız. İşimiz şansa kalmamalı. Herkes görevini yaparsa şansa ihtiyacımız olmaz ve hayaller de gerçek olur.

ETİKETLER: