Hami Mandıralı’dan Taraftara Gönderme

Hami Mandıralı’dan Taraftara Gönderme
21 Aralık 2014 00:01

Hami Mandıralı, maç sonunda yaptığı basın toplantısında Kayserispor galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek, mutlu bir hafta geçireceklerini söyledi. Oyuncularının taraftarı protesto etmesi konusuna da değinen Mandıralı, Alanyaspor karşısında eleştirilen futbolcularının aldığı karara saygı duyduğunu belirterek, taraftarın daha fazla yanlarında olmasını istedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mandıralı, şunları söyledi: “Çok önemli bir maçı kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Net bir skorla rakibimizi yendik ve mutlu bir hafta geçireceğiz.

Hami Mandıralı, Alanyaspor karşısında protesto edilen futbolcuların bunu kendilerine yediremediğini belirterek, sözlerini şöyle noktaladı:

Antalya şehri, futbol şehri olmak zorunda. Bu kentin Süper Lig’de mutlaka bir takımı olmalı. Taraftarımız da iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olmalı. Alanyaspor maçında yapılan kötü tezahüratlar, oyuncularımızı çok fazla etkiledi. Oyuncularımız da gelen eleştiriler karşısında böyle bir yol izledi ve taraftarı protesto etti. Ama ne olursa olsun bizler, taraftarımızın bizim bir parçamız olmasını isteriz. Takımımızın taraftara ihtiyacı var.