Gencer’den Eto’o İtirafı

Samuel Eto’o’nun transfer iddiaları hakkında açıklamada bulunan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transfer tekliflerinin olduğunu doğruladı.

Gencer’den Eto’o İtirafı
12 Ocak 2016 19:39

Samuel Eto’o’nun transfer iddiaları hakkında açıklamada bulunan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transfer tekliflerinin olduğunu doğruladı. Henüz resmi bir teklif olmadığını belirten Gencer, birçok takımın Eto’o ile ilgilendiğini açıkladı.

Eto’o’nun bir teklif gelmesi durumunda kendi açısından değerlendireceğini söyleyen Gültekin Gencer, Eto’o’nun yaşı itibariyle teklif gelmemesinin söz konusu olmadığını kaydetti. Eto’o’dan yaşça büyük futbolcuların ABD, Çin, Güney Kore gibi ülkelerde astronomik transfer teklifleriyle karşı karşıya olduğunu ifade eden Gencer, şu aşamada net bir şey olmamasına rağmen birden fazla tekliften haberdar olduklarını itiraf etti.

Teklifin olduğundan hem kendilerinin hem de Eto’o’nun bilgisi olduğunu belirten Gencer, “Eto’o Antalya’da çok mutlu, ayrılmak istemiyor. Baş döndürecek teklifte kendisi de belki gitmek ister. Biz ona git diye baskı yapmayız. Kulübün çok menfaatine oluyorsa bile ‘Antalyaspor şu kadar kazanacak, sen bu kadar kazanacaksın git’ dememiz olamaz. Kendisi ‘Ben gitmek istiyorum Antalya’daki sürecimi tamamladım’ derse kendi bileceği olay, buna saygı duyarız.” diye konuştu.