FTA Antalyaspor Kupada Finali Hedefliyor

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Süper Lig’deki performansları ve Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

FTA Antalyaspor Kupada Finali Hedefliyor
15 Haziran 2020 14:50

Beşiktaş deplasmanında aldıkları galibiyetin çok değerli olduğunu ve alt sıraların karışık olduğu bir dönemde FTA Antalyaspor’un 3 puan alarak istikrarını sürdürmesinin önemli olduğunun söyleyen Murat Süğlün, son 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldıklarını hatırlattı.

Ortalama puanlarının 2 puanın üstünde olduğunu belirten Süğlün, “Normal bir sezonda 2 puan istatistiğiyle ligimizde şampiyon olma şansınız var. FTA Antalyaspor’un bu başarısı inanılmaz. Bu başarıda başkanın, yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların büyük emeği var. Devre arası yaptığımız transferlerin de performansı üst seviyeye çıktı. 9 maçta yenilmemek, Beşiktaş’ı deplasmanda yenmek ve DG Sivasspor’u burada yenmek güzel bir başarı” dedi.

Süper Lig’deki başarılı grafiği Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürdürmek istediklerini belirten Murat Süğlün, kupaya çok önem verdiklerini ve final oynamak istediklerini ifade etti.

1-0’lık skorun rakip takım için avantajlı görünse de her iki takımın da tur şansı olduğuna değinen Süğlün, bir gol atmaları durumunda skoru eşitleyeceklerini ve turu atlayan tarafın FTA Antalyaspor olmasını dilediklerini söyledi.