Fenerbahçe Maçında Tribünler Kapalı

Fenerbahçe maçında kale arkaları cezalı …

Fenerbahçe Maçında Tribünler Kapalı
21 Ocak 2016 16:09

Antalyaspor, Medipol Başakşehir maçının ardından PFDK’ya sevk edilmişti. Bugün açıklanan PFDK Kararlarına göre ise ilk iç saha maçında Medipol Başakşehir maçında tribünde olan Kuzey ve Güney Kale Arkası Tribünleri’nde yer alan taraftarlar, maçı izleyemeyecek.

Ayrıca çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon üçüncü kez gerçekleştirilmesi sebebiyle de Antalyaspor kulübüne 100.000 TL para cezası verildi.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

ANTALYASPOR A.Ş.‘nin, 17.01.2016 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI ve KUZEY KALE ARKASI tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine” karar verilmiştir.