Eto’o: “Kazanırsak Ligde Kalmayı Garantileyeceğiz”

Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da kaptan Samuel Eto’o açıklamalarda bulundu…

Eto’o: “Kazanırsak Ligde Kalmayı Garantileyeceğiz”
13 Nisan 2016 15:14

Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’da kaptan Samuel Eto’o açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçında oynamayı çok istediğini belirten Eto’o, Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olan Galatasaray’a karşı herkesin oynamak isteyeceğini söyledi.

Güzel bir müsabaka olacağına inandığını kaydeden Kamerunlu futbolcu, kazanmaları durumunda matematiksel olarak Süper Lig’de kalmayı garantileyeceklerini hatırlattı ve maçta olarak takım arkadaşlarına yardımcı olmayı çok istediğini açıkladı.

Sahalarında oynadıkları maçlarda uzun zamandır yenilmediklerini dile getiren Samuel Eto’o, taraftarlarının her zamanki gibi stadı doldurup zaferi almaları için kendilerine destek vermesini istedi. Kendi sahalarında bir aydan uzun süredir kaybetmediklerini hatırlatan Eto’o, böyle devam etmesini umut ettiğini ifade etti.

Her maçta gol atmayı denediğini ve Galatasaray maçında da her zamanki gibi gol atmak için mücadele edeceğini söyleyen Eto’o, “”Kimseyle yarış içinde değilim. Ama şunun mutluluğunu yaşıyorum. Gol krallığı yarışındaki futbolcularda Antalyaspor’un da adı geçiyor bunun gururunu yaşıyorum” diye konuştu.