Diego Style

Bir takım kaptanı daha ne yapsın ki? Helal olsun sana kaptan, hep böyle ol, hep böyle kal…

Diego Style
4 Aralık 2018 08:29

Bir takım kaptanı daha ne yapsın ki? Adam defansı toparlıyor, geriden oyun kuruyor, ofansa çıkıyor, asist yapıyor, serbest vuruş kullanıyor, takım geri düşünce forvet gibi oynayıp gol de atıyor. E daha ne yapsın? Bize Diego mantalitesinde 3-4 oyuncu daha lazım. Göztepe maçında yaptığı hayati müdahaleler sonrasındaki tepkileri, tribünleri ve takımı nasıl da hırslandırdı! Helal olsun sana kaptan, hep böyle ol, hep böyle kal!

Serdar Özkan, stili itibari ile asla olumlu düşünmediğim bir oyuncu. Önceki birlikteliğimizde de şimdiki durumda da bizim için iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum şahsen ben. Göztepe maçında harika bir gol attı. Gerçekten usta işi, fişi çeken bir goldü. Tam kale arkasında topun hizasında bulunmak da benim bu güzel golü daha tadında görmeme sebep olunca ayakta alkışı hak etti Serdar. Lakin bu güzellik maç boyu defalarca kez top ezdiği gerçeğini de değiştirmiyor.

Takım olarak topun kontrolünü yine rakibe verdik maçın büyük bölümünde. Göztepe top oynadı, biz iyi savunma yaptık ve maçı kazandık. Gol yememek güzel tabii ki. Ama kimse mücadelemize, savaşmamıza laf edemez. Çatır çatır savaşarak galip geliyoruz.

Sahada ne kadar büyük bir mücadele varsa, tribünde de daha fazlası vardı. Göztepe tribünü sert tribündür. Biz de agresif bir tribün ile müthiş bir destek verdik. Bence bu galibiyette tribün desteği en büyük etkendi. İnşallah çok daha kalabalık olup sürekliliği sağladığımızda çok daha güzel işler çıkaracağız.

ETİKETLER: ,