Dernek ile Muratpaşa Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı

Antalyaspor Kulübü Derneği ile Muratpaşa Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Dernek ile Muratpaşa Belediyesi Arasında Protokol İmzalandı
27 Aralık 2019 17:42

Antalyaspor Kulübü Derneği ile Muratpaşa Belediyesi arasında Antalyaspor’un amatör branşlarındaki sporcuların Muratpaşa Belediyesi’ne ait saha ve spor tesislerinden ücretsiz olarak faydalanabilmesi, sporcuların eğitimi için belediye tarafından antrenör ve sair alanlarda meslek elemanı bulunması ve Antalyasporlu sporcuların ulaşım taleplerinin ücretsiz olarak karşılanmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal arasında imzalanan protokol törenine yöneticilerin Nurettin Ünal, Emin Hesapçıoğlu, Berkay Bahar ve Hakan İrban’ın yanı sıra Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ile Mali Müşavir Mehmet Çelik katıldı. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalyaspor’un kentin önemli bir değeri olduğunun altını çizerken, bugüne kadar Antalyaspor’a verdikleri desteğin artarak süreceğini söyledi. Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Fikret Öztürk ise amaçlarının gençleri kahve köşelerinden, internet kafelerden ve tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutarak her türlü sporu yapmaları için imkan hazırlamak olduğunu belirterek, “Biz Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Vakfı olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Özellikle bakanlarımızın, milletvekillerimizin, belediyelerimizin ve taraftarlarımızın birlik beraberlik içinde yardımlaşmasına ihtiyacımız var.  Bu vesileyle Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a teşekkür ediyorum. İnşallah bu protokol iki tarafa da hayırlı olur.” dedi.

İmzaların atılmasının ardından günün anısına hediyeler verilerek fotoğraf çektirildi.