Danilo: “Eto’o Takımımızı Ayakta Tutuyor”

Antalyaspor’un Brezilya asıllı Belçikalı orta saha oyuncusu Danilo, kırmızı beyazlı ekip hakkında açıklamalarda bulundu.

Danilo: “Eto’o Takımımızı Ayakta Tutuyor”
11 Ocak 2018 18:57

Antalyaspor’un Brezilya asıllı Belçikalı orta saha oyuncusu Danilo, kırmızı beyazlı ekip hakkında açıklamalarda bulundu.

Goal’e konuşan 27 yaşındaki futbolcu, kamp çalışmalarının çok güzel ve keyifli geçtiğini söyledi.

Hemen hemen bütün takımın toplandığını belirten Danilo, “Bir aile ortamı yaratmaya başladık. Kendi şehrimizde olmamız elbette bizim için bir avantaj. Kamp yapmak için başka yerlere seyahat etmek zorunda kalmıyoruz” diye konuştu.

Takım olarak 24 saat birlikte olduklarını anlatan Danilo, “Beraber yemek yiyoruz, sohbet ediyoruz. Boş zamanlarımızda langırt, bilardo oynuyoruz. Şu anda yeni hocamız da geldi, buna da ihtiyacımız vardı. Antrenmanlar çok keyifli geçiyor” dedi.

Konsol oyununda kendi takımlarını ve oyuncularını yarattıklarını kaydeden Danilo, “Aramızda turnuvalar yapıyoruz. Brezilyalı ve Türk oyuncular olarak Brezilya Milli Takımı ve Türk Milli Takımı’nı seçip oynuyoruz. Bu da birlikteliğimiz için bize katkı sağlıyor. Ben Barcelona’yı seçmeyi seviyorum. Ama Eto’o ile oynadığımızda Real Madrid’i seçmek zorunda kalıyorum. Çünkü o bir Barcelona taraftarı ve Barcelona’yı almak istiyor. Ama tabii hep ben kazanıyorum” şeklinde konuştu.

Eto’o’nun harika bir insan olduğunu dile getiren Danilo, “İki yıldır aynı takımdayız. Dışarıdan kendini beğenmiş biri olarak görülebilir, ama aslında çok içten ve eğlenceli biri. Takımımızı ayakta tutuyor. Nasri hakkında çok bir şey söyleyemem. İki buçuk aydır sakatlığı nedeniyle aramızda değil. Şu anda da takımdan ayrılacağı konuşuluyor” ifadelerini kullandı.