Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Ritmik Cimnastik Takımına Kutlama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Saraybosna’daki uluslararası turnuvadan 11 madalya ile dönen Antalyaspor ritmik cimnastik takımını kutladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan Ritmik Cimnastik Takımına Kutlama
15 Ekim 2019 16:38

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyaspor Ritmik Cimnastik Takımının Saraybosna’da düzenlenen şampiyonada elde ettiği başarı için kutlama mesajı gönderdi.

Saraybosna’da gerçekleştirilen Uluslararası Ritmik Cimnastik Sevela Musija Cup Turnuvası’na katılan Antalyasporlu sporcular, 8’i altın, 3’ü gümüş olmak üzere toplam 11 madalya alarak Antalya’ya dönmüştü.

Elde edilen başarının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Başkan Ali Şafak Öztürk’e bir kutlama mesajı gönderdi. ‘Sayın Başkan, Sevgili Kardeşim’ ifadeleri ile başlayan mesajda ritmik cimnastik takımını gönülden tebrik ettiğini belirten Çavuşoğlu, “8’i altın, 3’ü gümüş, 11 madalya kazanan takımımızın Antalyaspor’u, Antalya’yı ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmeleri, hem şahsım hem de ülkemiz için bir kıvanç vesilesi olmuştur. Bu vesileyle sporcularımızı, sizi, kulübünüzün yöneticilerini, antrenörlerini ve tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyor, daha büyük başarılar elde etmenizi içten temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.