Burak’a “VAR” Var Mı?

Sezonun en flaş takımı şüphesiz ki biziz, her hafta daha da şaşırtıcı sonuçlar alıp gayet emin adımlarla ilerliyoruz…

Burak’a “VAR” Var Mı?
31 Ekim 2018 08:26

Son bir buçuk yıldır anlamlandıramadığımız bir şekilde Antalyaspor-Trabzon maçının ikisine Yaşar Kemal Uğurlu atanıyor. Üstelik verdiği kararlarla da canımızı
yakan bu hakemimizin neden ısrarla Trabzonspor maçına bir kez daha verildiğini anlayabilmiş değiliz. Altında ister istemez bir art niyet aradık. Kulübümüzden de bununla ilgili haklı olarak bir mesaj yayınlandı. Gene de iyi temennilerde bulunarak sonlandırılan mesaja rağmen sahada verilmeyen penaltımız konuşulmadı.

VAR uygulaması olmasaydı, boşa giden bir 1 puanımız olacaktı ortada. “İyi ki VAR uygulaması var” dedim. Aldatmacayla evimizden bir puan bile alamadan gidecektik. Öyle her yere atmaya penaltı verilmiyormuş Burak Efendi. Üstelik açıklamalarında “Hain görmek istiyorlarsa yukarıya baksınlar” demişsin ya, yukarıya bakmamıza ne gerek var? Senin bu takımdan nasıl gittiğini herkes biliyor. Gittiğin takımın forması altında bize gol atınca nasıl sevindiğini cümle alem gördü sahada. Hain görmek istemiyoruz ama nedense seni görüyoruz. Üstelik 25 yaş üstü transferlerden bize para gelmediğini de belirteyim. Belki birisi bu yazıyı sana yollar da öğrenmiş olursun.

Altını da çizmeden geçmek istemiyorum; hainliğin bize gol atmak değil. Profosyenel bir oyuncusun, atacaksın elbette. Ama sevincini sakin yaşayacaksın. Nereden geldiğini unutmamalısın. Yıllarca bu şehrin ekmeğini yemiş bir ailenin çocuğusun, bunlar sana yakışmıyor. Artık bize uzak, başka takımlara yakın olursun hep.

Eleştirmek istediğim bir noktada şu; almışız sazı elimize Doukara ile, neden geriye yaslanıyoruz? Atak yapıp, dişimizi göstereceğimiz yerde golü bulup defansa çekiliyoruz. Neden bunu yapıyoruz? Bir gol neyin garantisi? Geçmişte de gördük, 3-0 yenilirken biz değil miydik 4-3 o maçı kazanan? 90 dakika boyunca sadece kazanma odaklı oynamalıyız, evet bazı maçlar da “kazanamazsan kaybetmeyeceksin” ama evinde de o sazı eline almışken vurup kırıp parçalamadan da o sahadan ayrılmayacaksın!

Elimizde gerçekten kaliteli oyuncularımız var fakat ilk başlardaki o sinerjinin nedense düştüğünü hissediyorum. Umarım yanılıyorumdur.

Sezonun en flaş takımı şüphesiz ki biziz, her hafta daha da şaşırtıcı sonuçlar alıp gayet emin adımlarla ilerliyoruz. Devre arasına kadar bu hedefimizden şaşmamalıyız. Takviyelerle neler yapacağımızı görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Gelelim Antalyaspor’umuzun göz bebeği kızları olan Filenin Akreplerine…

Voleybol 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Antalyaspor Voleybol Takımı, 5 maçtır yenilmedi. Bir nazar boncuğu iliştirelim buraya, umarım bu güzel gidişatınız sürer. Size olan inancımız tam kızlar, hepinizi teker teker tebrik ediyorum!

Voleybol Şube Sorumlusu Sayın Alp Özel’e, Altyapı Antrenörü Veysel Gürsoy ve A Takım Antrenörü Gökhan Egeli başta olmak üzere herkese emekleri için teşekkür ederim. Sizin inancınız sayesinde böyle güzel işler ortaya çıktı. Emekleriniz karşılıksız kalmasın hiç.

Velhasıl-ı kelam, sevdamız ve umutlarımız yüreğinizden düşmesin büyük Antalyaspor taraftarı.
Kırmızı beyaz aşkla kalınız, haftaya görüşmek üzere.