Bir Maşallah Alalım

Selin Antalya yazdı…

Bir Maşallah Alalım
25 Şubat 2020 08:22

Son 3 maçta alınan 7 puan ve 11.sıra… Her şey güzel gidiyor. O zaman bir maşallah alalım diyorum. Ama bir oh demeyelim. Çünkü dersek, ligin alt tarafında bize yakın olan takımların yaklaşması da an meselesi. Bu yüzden artık bu çıkışımızı kaybetmemeliyiz ve daha çok çalışarak hatalarımızdan ders çıkarmalıyız.

Maça hızlı başlayıp golü erken bulduk. Fakat Sinan’ın gereksiz itirazından ötürü yediği sarı kart ve ardından pozisyon gereği yediği ikinci sarı kart ile 30. dakikada arkadaşlarını 10 kişi bıraktı. Ama geçen haftaki yazımda da bahsettiğim gibi biz artık takım olduk. Öyle bir takım olduk ki; Sinan yok, takım 10 kişi ama takım arkadaşının hatasını diğer arkadaşları öyle bir telafi etti ki işte galibiyet o yüzden geldi.

Değişiklerin hepsi yerinde ve zamanındaydı. İlk 11 bana göre olması gerektiği gibiydi. Hakan Özmert hep dediğim gibi bu takımda ilk 11 oynamalı. Onun olduğu maçlarda takım olduğumuzu, onun varlığını daha çok hissediyoruz. Bu maç takımın en vasatı Amilton’du. Yani madem 10 kişi kalacaktık, keşke Sinan yerine Amilton kırmızı kart görseydi demedik değil.

Genel olarak herkesin mevkisinde yetkin ve iyiydi. Maçın son dakikalarında çoğumuz yine 2 puan gitti dedik ya da al artık Podolski’yi, kurtarsın şu maçı dedik. Nitekim Podolski 87. dakikada maça girdi ve yine golünü atarak takıma galibiyet getirdi. Açıkçası hep böyle sonradan girip galibiyet ile sonuçlanacaksa biz sevdik bunu. Fenerbahçe maçında da aynı bitiriciliği bekliyoruz.